رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی زیر مجموعه ای از علوم پایه و سلامت است که دانش آموختگان با آخرین دستاوردهای علمی و کاربردی در زمینه بهداشت و ایمنی غذا آشنا می شوند.
همزمان با تغییرات و گستردگی علوم مختلف در دنیا رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی می تواند نقش مهمی در شناسایی و تشخیص به موقع مخاطرات غذایی داشته باشد. علاوه بر این، آموزش این رشته می تواند کمک قابل توجهی به پیشگیری از فساد مواد غذایی و همینطور جلوگیری از شیوع بسیاری از بیماری های مرتبط با غذا در جوامع مختلف داشته باشد.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر موس:
تغییر فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: