با نهایت تاثر خبر ناگوار فقدان استاد فرزانه جناب آقای دکتر محمود شریعت را تسلیت عرض می نماییم. آن فقید سعید از اساتید موفق، کارآمد و فاضل دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران بود. سخت کوشی و تلاش عالمانه همراه با استعداد و هوشمندی، ایشان را به عنصری مفید برای جامعه و پدر علم بهداشت محیط ایران تبدیل کرده بود که خدمات ارزشمندشان هرگز فراموش نخواهد شد.
این ضایعه را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور تسلیت عرض می کنیم و از خداوند متعال برای ایشان رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت داریم.

منبع:
دانشکده بهداشت
تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/10/11
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت