جلسه معرفی رویداد شتاب کارآفرینی سلامت

جلسه معرفی رویداد شتاب کارآفرینی سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با همکاری کلینیک کسب­ وکار آروین در تاریخ 9 آبان­ ماه به­ صورت حضوری و مجازی در اتاق شورای دانشکده بهداشت برگزار گردید.

در ابتدای جلسه سرکار خانم دکتر عسکری رییس محترم مرکز رشد دانشگاه به معرفی گروه توسعه فناوری سلامت پرداختند و گزارش مختصری از فعالیت ­های مرکز و توضیحاتی درخصوص شرکت­های دانش ­بنیان، وظایف شرکت ها، مزایای دانش ­بنیان شدن و آیین نامه معادل سازی جهت تمام وقتی ارائه نمودند.

در ادامه جناب آقای کسرائی ­نیا، مشاور محترم کسب­ و­کار و مدیر کلینیک کسب ­و کار آروین با تاکید بر اینکه امروزه در کشورهای پیشرفته در جهت شتاب کارآفرینی و ترویج نگاه کارآفرینانه، از دوران تحصیل به کودکان آموزش داده می­ شود، شتاب کارآفرینی یا Startup Weekend را رویدادهای آموزشی معرفی کردند که می­ توانند منجر به کسب­ وکار شوند و آموزش کار تیمی و نوآوری و خلاقیت می­ تواند این رویدادها را در جهت درست هدایت کند.

ایشان دانشکده بهداشت را بستر مناسبی درجهت راه اندازی استارت ­آپ ­ها و شرکت ­های دانش ­بنیان دانسته و از تیم دانشکده بهداشت خواستند درجهت استفاده از ظرفیت اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان در این زمینه جلسات توجیهی و آموزشی برگزار و در رویدادهای کارآفرینی و شرکت­ های دانش ­بنیان شرکت نمایند.

منبع:
دانشکده بهداشت
تعداد بازدید:
تاریخ:
1400/08/09
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت