بازدید اعضا هیات بورد تخصصی رشته علوم و صنایع غذایی از دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، بازدید اعضا هیات بورد تخصصی رشته علوم و صنایع غذایی از دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند انجام شد. این بازدید با حضور اعضای هیئت بورد رشته علوم و صنایع غذایی، دکتر نبی شریعتی فر، دکتر غلام رضا جاهد، دکتر محمدرضا میری ریاست دانشکده بهداشت، دکتر طیبه زینلی مدیر گروه بهداشت و ایمنی مواد غذایی و سایر اعضا سه شنبه 24 مهر 1403 برگزار شد. جلسه با خوش آمدگویی دکتر محمدرضا میری آغاز شد و سپس دکتر طیبه زینلی به معرفی گروه بهداشت مواد غذایی و امکانات آزمایشگاهی این گروه پرداخت. دکتر محمدحامد حسینی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکده نیز توضیحات بیشتری در این خصوص ارائه داد. در ادامه دکتر شریعتی فر ضمن تاکید بر اهمیت مصرف غذای سالم و ایمن، با توجه به این که استان خراسان جنوبی یک استان مرزی است و واردات و صادرات محصولات غذایی در این استان نیازمند کنترل و پایش توسط افراد متخصص در حوزه ی بهداشت و ایمنی مواد غذایی است بر اهمیت تربیت افراد متخصص در این زمینه تاکید کرد. همچنین افزود تربیت چنین افرادی در دانشگاه نیازمند جذب اعضای هیئت علمی در این گروه تخصصی است و بایستی امکانات پژوهشی و رفاهی بیشتری در اختیار دانشجویان قرار گیرد تا با رغبت بیشتری در این رشته پذیرش شده و ادامه ی تحصیل دهند. دکتر شریعتی فر بر اهمیت آگاه سازی عموم افراد جامعه از طریق رسانه های جمعی در خصوص مسائل بهداشتی و ایمنی مربوط به غذا تاکید کرد.
دکتر جاهد نیز توضیحاتی در مورد استانداردهای آموزشی و جذب هیئت علمی در رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی ارائه داد و نکاتی درباره ی طرح های تحقیقاتی و تخصیص بودجه به امور پژوهشی بیان کرد. پس از این جلسه، اعضای محترم بورد از کلاس های دانشکده، آزمایشگاه تحقیقات دانشکده، مجتمع کارگاهی و آزمایشگاهی، آزمایشگاه مواد غذایی، کتابخانه ی دانشکده، آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه، کتابخانه ی مرکزی دانشگاه و آزمایشگاه معاوت غذا و دارو بازدید به عمل آوردند.در پایان نیز جلسه ی جمع بندی در باغ سلامت برگزار شد.
نظر دهید