برگزاری کارگاه اصول و مبانی ایمنی و اطفاء حریق به همت کمیته HSEE دانشگاه و با همکاری دانشکده بهداشت
در این کارگاه که به مناسبت هفتم مهرماه، روز ملی ایمنی و آتش نشانی و با هدف ارتقاء سطح آگاهی کارکنان و دانشجویان برگزار گردید، ابتدا دکتر وحیده ابوالحسن نژاد دبیر کمیته HSEE دانشگاه، ضمن تبریک این روز به اساتید، همکاران و دانشجویان، یاد شهدای آتش نشان پالایشگاه آبادان را گرامی داشت و خاطرنشان کرد که این روز به یاد دلاوری و جانفشانی این قهرمانان در تقویم ملی کشور نامگذاری شده است.
کارگاه اصول و مبانی ایمنی و اطفاء حریق به همت کمیته HSEE دانشگاه و با همکاری دانشکده بهداشت و مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت در اتاق شورای دانشکده بهداشت برگزار شد. در این کارگاه که به مناسبت هفتم مهرماه، روز ملی ایمنی و آتش نشانی و با هدف ارتقاء سطح آگاهی کارکنان و دانشجویان برگزار گردید، ابتدا دکتر وحیده ابوالحسن نژاد دبیر کمیته HSEE دانشگاه، ضمن تبریک این روز به اساتید، همکاران و دانشجویان، یاد شهدای آتش نشان پالایشگاه آبادان را گرامی داشت و خاطرنشان کرد که این روز به یاد دلاوری و جانفشانی این قهرمانان در تقویم ملی کشور نامگذاری شده است. وی اظهار امیدواری کرد با ترویج ایمنی، انجام اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از بروز حوادث و اشاعه فرهنگ ایمنی به محیط کاری ایمن دست یابیم.
در ادامه، دکتر لعل استادیار مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار و مدرس این کارگاه با اشاره به اهداف برگزاری اظهار کرد: برای مقابله با آتشسوزی و حریق، شناخت صحیح از آتش و راههای اطفای آن ضروری است. در57 کشور بزرگ دنیا سالانه 5/2 تا 5/4 میلیون حریق و 17 تا 62 هزار مرگ و میر مستقیم ناشی از حریق روی می دهد. در ایران 20 تا 100 هزار حادثه حریق اتفاق می افتد که 200 تا 1000مورد منجر به مرگ و 4500 مورد موجب جراحات شدید و خسارات مالی می شود.
در این کارگاه آموزشی، به مباحثی چون مفاهیم، الزامات و استانداردها، شیمی و رفتار حریق و طبقه بندی آن، انواع خاموش کننده ها و نحوه استفاده و روش های اطفاء حریق دستی پرداخته شد و این کارگاه با معرفی چند مورد از تکنولوژی های جدید و تجهیزات مدرن اطفاء حریق در دنیا به پایان رسید.
نظر دهید