ترم اول |
|
نام درس |
طرح دوره |
بیوشیمی |
|
تشریح |
|
اصول و مبانی جامعه شناسی |
|
میکروب شناسی 1(قارچ شناسی و انگل شناسی) |
|
بهداشت محیط (1) آب |
|
اکولوژی انسانی و بهداشت بین المللی |
ترم دوم |
|
نام درس |
طرح دوره |
آمار حیاتی (1) |
|
اصول و کلیات اپیدمیولوژی |
|
کلیات پزشکی و بهداشت |
|
فارماکولوژی |
|
میکروب شناسی2 (باکتری شناسی و ویروس شناسی) |
|
روان شناسی و بهداشت روان |
|
اصول مدیریت در خدمات بهداشتی |
|
بهداشت محیط 2(فاضلاب و زباله) |
ترم سوم |
|
نام درس |
طرح دوره |
آمار حیاتی (2) |
|
آموزش بهداشت و ارتباطات |
|
اصول تغذیه |
|
مصون سازی فعال و انفعالی |
|
اصول و کلیات خدمات بهداشتی |
|
بهداشت سالمندان |
|
بیماری های شایع کودکان و طرق پیشگیری از آن |
|
بهداشت محیط 3 (موادغذایی ،مسکن ،هوا ،پرتوها) |
|
اقتصاد بهداشت |
|
زبان تخصصی |
|
ترم چهارم |
|
نام درس |
طرح دوره |
بیوفیزیک |
|
بهداشت دانش آموزان ومدارس |
|
روش تحقیق در علوم بهداشتی |
|
اپیدمیولوژی بیماری های شایع در ایران |
|
برنامه های ملی مبارزه با بیماریهای واگیر |
|
تغذیه کاربردی |
|
بهداشت مادران و کودکان |
|
ترم پنجم |
|
نام درس |
طرح دوره |
کاربرد کامپیوتر در تجزیه و تحلیل داده های بهداشتی |
|
برنامه ملی مبارزه با بیماریهای غیر واگیر و اپیدمیولوژی آن ها |
|
بهداشت روانی و اعتیاد |
|
اصول برنامه ریزی بهداشتی |
|
بیماری های ارثی و مشاوره ژنتیکی |
|
اقدامات بهداشتی و کمکهای اولیه در شرایط اضطراری |
|
ترم ششم |
|
نام درس |
طرح دوره |
بهداشت حرفه ای |
|
بهداشت باروری |
|
حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین سموم آفت کش و کاربرد آنها |
|
بهداشت مواد غذایی |
|
بهداشت دهان و دندان |
|
تکنولوژی آموزشی |
|
نظام های سلامتی در ایران و جهان |
|
نظارت بر مراکز بهداشتی و درمانی |
ترم هفتم |
|
نام درس |
طرح دوره |
پاتولوژی جغرافیا ایران(معرفی بیماری های شایع( |
|
توانبخشی و رفاه اجتماعی |
|
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر موس:
تغییر فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: